Een clubkampioenschap, een jaarlijkse barbecue en een heel aanbod aan tennislessen komen niet zo maar uit de lucht gevallen. Om onze club draaiende te houden kan TC Tumkens rekenen op zes gemotiveerde mensen die het bestuur van onze club vormen. Zij zorgen ervoor dat er het hele jaar door vanalles te beleven valt!

Voorzitter: Marlies De Cremer

Marlies De Cremer draagt als voorzitter de eindverantwoordelijkheid binnen onze club.
Zij zorgt ervoor dat dat er goede contacten met de gemeente worden onderhouden. Daarnaast is zij degene die ervoor zorgt dat onze club ook op gemeentelijk niveau de nodige aandacht krijgt. Verder handelt zij de dagelijkse beslommeringen van onze club af en is zij het eerste aanspreekpunt voor al onze leden.

Secretaris: Dorien Stevens 

Dorien Stevens is als secretaris de persoon die jou een vlotte aansluiting bij Tennis Vlaanderen verzekert. Ook op de attesten van de mutualiteit kan je haar handtekening terugvinden.

Penningmeester: Eline Jooken

Eline Jooken is de penningmeester en waakt erover dat het lidgeld goed wordt besteed. Daarnaast zorgt ze er ook voor dat inkomsten en uitgaven binnen onze club goed in de gaten worden gehouden.

Hoofdtrainer: Raphael Lambrechts

Raphael Lambrechts maakt van iedereen een tennistalent, of in ieder geval haalt hij uit iedereen het beste tennistalent naar boven. Hij is de hoofdtrainer van TC Tumkens en de drijvende kracht achter de tennislessen op onze club.

Webmaster: Jonathan Verduyckt

Jonathan Verduyckt zorgt ervoor dat je nu deze informatie kan lezen op deze site. Als webmaster houdt hij onze website online. Tussendoor vindt hij bovendien nog de tijd om, naast Raphael, tennislessen te geven op onze club.

Communicatie: Kevin Van Bael

Kevin Van Bael zorgt dat op onze Facebookpagina nu en dan iets nieuws verschijnt. Als communicatieverantwoordelijke zorgt hij ervoor dat je twee keer per jaar een nieuwsbrief in je mailbox terug vindt en dat de infobrieven van onze activiteiten op tijd de deur uit geraken.

https://www.facebook.com/TCTumkens/