serve, forehand, backhand,
volley, slice,smash, lob

Lentelessen

Wij bieden lessen aan voor kinderen vanaf 5 jaar, voor jeugd en voor volwassenen zowel in de zomer als de winter.

Sinds enkele jaren zijn we een KidsTennisclub. Kinderen kunnen via KidsTennis stap voor stap kennismaken met tennis op een aangepast terrein en met een ander type bal. De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Voor de allerkleinsten worden er tennisracketjes voorzien tijdens de lessen.

Informatie over KidsTennis vind je eveneens op http://www.tennisvlaanderen.be/kidstennis

Volwassen tennissers, met of zonder ervaring, zijn eveneens welkom om groepslessen te volgen. Aangepast tennisschoeisel en een tennisracket zijn een must.

Een overzicht van de planning van de lessen, de tarieven en info over de inschrijving vind je hieronder terug.

Wanneer

De 9-lessenreeks start op 19 april en zal eindigen in september (geen lessen in de zomervakantie). Lesblokken vinden plaats op:

Vrijdag 16u – 18u
Zaterdag 9u – 16u
Zondag 9u – 12u
Maandag (volwassenen) 20u – 21u

Formules

Voor de lentelessen bieden wij volgende formules aan.

Privéles 1u

30 EUR per uur

Groepslessen 1u/week

95 EUR (= 9 uur les)

Groepslessen 2u/week

180 EUR (= 18 uur les)

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor de lentelessen door onderstaand formulier in te vullen. De tennisleraar maakt de groepsindeling, maar je kan steeds je voorkeuren meegeven via het inschrijvingsformulier. In de mate van het mogelijke wordt hiermee rekening gehouden bij het opstellen van de planning.

De gedetailleerde planning wordt gecommuniceerd per mail. De planning kan u eveneens op de kalender van de website raadplegen. Kalender >

BELANGRIJK: Om te kunnen deelnemen aan de lessen moet je lid zijn van TC Tumkens. Maak je lid via volgende link: Lid worden >

Inschrijven lentelessen