"JUST DO IT"

Reservatie

Praktische richtlijnen

TC TUMKENS beschikt over 2 buiten en 3 binnen velden. Onze buitenvelden zijn het ganse jaar voorbehouden voor onze leden behoudens de voorziene lentelessen, stages en de uitzonderingen.

Voor de binnenvelden geldt echter een zeer strikte en stipte reglementering. Dit omwille van de huurovereenkomst die onze club heeft met de gemeente en de vele andere sporten die plaats vinden in de sporthal. Zo moet het opstellen en afbreken van het net binnen het gereserveerde uur gebeuren. Ook moeten de zuignap (voor de vloerschelpen) en de moersleutel (voor het net) afgehaald en terug gebracht worden naar de sportdienst of cafetaria. Indien u buiten tennist, dient na gebruik uw terrein steeds geborsteld te worden. Dit is zeer belangrijk om de kwaliteit van de velden te kunnen garanderen doorheen het seizoen!

Bij het maken van een reservatie ga je automatisch akkoord met bovenstaande richtlijnen.


Indien je door onvoorziene omstandigheden geen gebruik wenst te maken van het terrein, annuleer dan tijdig!! Niet komen opdagen is onsportief en asociaal tegenover de andere clubleden.

Onregelmatigheden kan je steeds melden bij één van de bestuursleden.

Binnen terreinen

Buiten terreinen

Hoe reserveer ik een tennisterrein?

Een tennisterrein reserveren kan eenvoudig via het reservatie systeem van de gemeente. Indien u lid bent van TC Tumkens kan uw gratis een terrein reserveren met behulp van het mailadres dat gekend is bij de federatie en uw persoonlijk "Tennis Vlaanderen" lidnummer.

Waar kan ik de beschikbaarheid van de terreinen raadplegen?

De beschikbaar van zowel de sporthal als onze buitenterreinen kan je hier raadplegen.

Kan ik meerdere uren reserveren?

Graag willen we als club iedereen de kans bieden om zijn of haar hobby te kunnen beoefenen. Om dit mogelijk te maken, kan je slechts 1 uur reserveren. Na afloop krijg je terug de mogelijk om een terrein te reserveren.

U krijgt volgende foutmelding "Incorrect Login" op https://reservaties.begijnendijk.be/?

Mogelijk is er iets foutgelopen met uw login gegegevens. Uw kan ten allen tijden uw wachtwoord resetten en een nieuw wachtwoord aanvragen door op de link "wachtwoord vergeten" te klikken. Vervolgens dient u het mailadres dat gekend is bij de federatie op te geven. In de daarop volgende minuten, zal u een email ontvangen met uw nieuwe login gegevens.