Tennis vol mogelijkheden’ is de baseline van onze club.

Drie woorden die de ganse lading dekken waar we als club voor willen staan, namelijk dat we een clubaanbod (tennislessen, competitiemogelijkheden, clubevents) aanbieden dat aangepast is aan ieders mogelijkheden.

 

TC Tumkens is er voor iedereen die graag tennist of graag wilt leren tennissen.

Plezier staat bij ons voorop. We hebben niet de ambitie om de club te zijn waar de nieuwe David Goffin of Kim Clijsters kan worden ontdekt. Eerst en vooral willen we dat al onze leden plezier beleven in het samen tennissen en in het deelnemen aan onze activiteiten. Binnen onze club bieden we een ruime waaier aan tennislessen en –stages aan, gericht op ieders niveau, zodat iedereen binnen de club kan leren tennissen of zijn tennisspel kan vervolmaken.

 

Iedereen is welkom en daarbij mikken we vooral op jonge koppels, gezinnen en jeugd.

Via tennis willen we voor (jong)volwassenen een aanvulling zijn op hun sociaal netwerk. Misschien kunnen mensen die pas in onze gemeente wonen, via onze club, wel een nieuwe vriendenkring uitbouwen? Bij de jongeren willen we vooral een aanvulling zijn op andere activiteiten als muziekschool, jeugdbeweging … Maar daarnaast willen we ook gezinnen met jonge kinderen betrekken bij onze club. Tennis als een familiesport, kan er mooiere reclame zijn?

 

Binnen onze club streven we ernaar om ons op termijn op de borst te kunnen kloppen dat iedereen binnen het ledenbestand tennispartners kan vinden op zijn of haar niveau. Want dat is waar we als club voor staan: tennis vol mogelijkheden aanbieden aan iedereen die lid is.