YOU MISS 100% OF THE SHOTS
YOU DON'T TAKE

TUMKENS CUP AUGUSTUS-SEPTEMBER 2019

Met de Tumkens Cup organiseert onze club na enkele jaren opnieuw een clubkampioenschap in 4 categorieën:
- Enkelspel mannen: geboren in 2001 of vroeger
- Enkelspel vrouwen: geboren in 2001 of vroeger
- Enkelspel jongens: geboren vanaf 2002 tot en met 2005
- Enkelspel meisjes: geboren vanaf 2002 tot en met 2005

MEER INFOINSCHRIJVENREGLEMENT

KICK-OFF

Op zaterdag 15 september 2017 organiseren we voor de tweede keer de Kick-Off. Net als vorig jaar combineren we op deze dag tennisinitiaties met een ledenbarbecue, dit jaar aangevuld met de finales van de Tumkens Cup! Vanaf 15u00 zijn alle leden en hun familie welkom aan de terreinen van Sporthal De Tumkens voor een namiddag ontspanning met tennis en een gezellige barbecue.

MEER INFOINSCHRIJVEN 

OMNIUM

De omnium is een startevenement voor duo’s waarvan minstens één persoon lid van de club is, op de tennisterreinen in of naast de sporthal De Tumkens tijdens de paasvakantie om het nieuwe tennisjaar in te leiden.

CARROUSEL

Vorige winter organiseerde we op woensdagavond in februari en maart 3 Carrousel avonden. De bedoeling was om leden met elkaar in contact te brengen en op die manier, twee vliegen in één klap de bezettingsgraad op woensdagavond omhoog te krijgen. Deze winter doen we het nog eens over door gedurende enkele woensdagavonden van het komende winterseizoen een nieuwe Carrousel te organiseren, opnieuw tussen 20u en 21u.