Sometimes you WIN, sometimes you learn

Tennislessen 

Bij TC Tumkens is er de mogelijkheid tot het volgen van tennislessen en/of het meedoen aan stages tijdens de schoolvakanties.

Sinds enkele jaren zijn we een KidsTennisclub. Kinderen kunnen via KidsTennis stap voor stap kennismaken met tennis op een aangepast terrein en met een ander type bal.  De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben.
Meer informatie vind je onder Kidstennis.

De tennislessen voor de allerkleinsten en de jeugd, vinden traditiegetrouw plaats op vrijdagavond, zaterdag en zondagvoormiddag. Sinds 2016 worden er ook lessenreeksen voor volwassenen aangeboden op maandagavond.

 

Er zijn in onze club 2 grote lessenreeksen.

De lentelessen starten in het weekend na de paasvakantie. Deze lessen lopen door tot vlak voor de zomervakantie en bestaan uit een lessenreeks van gemiddeld 10 weken.

Na de lentelessen starten de winterlessen rond het eerste weekend van oktober en lopen door tot vlak voor de paasvakantie. De winterlessen bestaan uit een lessenreeks van gemiddeld 22 weken.

 

 

Indien je wenst, is er de mogelijkheid om per week 2 uur les te volgen.

Buiten de lessenreeksen, worden er op onze club tijdens verschillende schoolvakanties ook stages georganiseerd voor de jeugd. Tijdens de zomervakantie worden er 2 stages voorzien, eentje in juli en eentje in augustus.

Concrete informatie over de eerstkomende lessenreeks en stageperiode vind je ook op deze pagina.

KidsTennis

Sinds enkele jaren zijn we een KidsTennisclub, bij ons zijn kinderen vanaf 6 jaar welkom. Via KidsTennis leren ze stap voor stap kennismaken met onze sport op een aangepast terrein en met een ander type bal. De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Voor de allerkleinsten worden er tennisracketjes voorzien tijdens de lessen.

 

Informatie over KidsTennis vind je eveneens op http://www.tennisvlaanderen.be/kidstennis

 

Yes, we can.

Lentelessen

Winterlessen

Jeugdstages

De lentelessen starten het weekend na de paasvakantie en lopen door tot aan de zomervakantie.
Dit is een lessenreeks van 10 weken.

LENTELESSEN

De winterlessen starten het laatste weekend van september en lopen door tot aan de paasvakantie.
Dit is een lessenreeks van 20 weken.

WINTERLESSEN

Tijdens de schoolvakanties organiseert de club stages voor de jeugd.
De stages duren één week.

STAGE